Pizza Quattro Stagioni

Ingrediente

1 aluat,
4 linguri "Ketchup dulce cu stevie 340g",
1 lingura oregano,
6 linguri cașcaval ras (parmezan),
8 roșii opărite,
100g creveți,
100g carne de pasăre sau scoică,
100g suncă fiartă tăiată fâșii,
100g salam,
1 conservă mică de ciuperci (Champignons),
câte o jumătate de ardei roșu și verde tăiați fășii, sare, piper proaspăt măcinat,
200g mozzarella

Preparare

Aluatul se prepară și se întinde conform rețetei și se unge uniform cu pastă de tomate, apoi se presară cu oregano și parmezan.
Se încălzește cuptorul la 220°C, se opăresc roșiile, se cojesc și se așează pe aluatul tăiat felii.
Creveții, scoicile sau carnea de pasăre (tăiată fâșii), șunca, salamul, ciupercile și ardeii se aștern peste roșii, se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu mozzarella și se pune în cuptor pentru 15-20 de minute.
Se unge suprafața aluatului cu ulei (2 linguri) și se așează uniform fâșiile de roșii, șunca, sardelele și măslinele.
Se sărează și se piperează compoziția apoi se stropește cu ulei. Se bagă la cuptor, se lasă acolo 25 de minute, timp în care devine crocant.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
216Kcal
Grăsimi
11g
Proteine
17.8g
Fibre
0.56g
Zahăr
0.75g

Alte reţete

Ardei umpluţi
5
25m
120m
Chifteluțe cu sos de roșii
4
30m
20m
Chifteluțe de pește cu sos de ciuperci
4
60m
60m
Ciorbă de fasole boabe
4
20m
120m
Ciorbă de perișoare
10
25m
50m
Ciorbă țărănească de pasăre
2
20m
120m
Lasagna cu carne și ciuperci
4
50m
45m
Ostropel de pui
4
20m
60m
Paste cu sos de tomate
4
30m
15m
Pizza cu legume
4
20m
20m
Pizza țărănească
5
20m
40m
Nou!
Spaghete cu sos
5
15m
60m
Varză proaspătă călită de post
4
20m
80m
Nou!
Vinete cu piept de pui
4
25m
120m
Pizza Quattro Formaggi
4
10m
20m
Pizza Capricciosa
4
30m
40m
Pizza Margherita
4
30m
20m