Pizza cu legume

Ingrediente

1 aluat
1 lingură ulei
câte un ardei roșu, galben, verde
100 g praz
4 ardei iuți murați
300 g broccoli (sau conopidă)
1 cățel de usturoi
100 g "Pastă tomate Sultan 70g"
200 g roșii în bulion (conservă)
piper măcinat proaspăt
boia de ardei dulce
oregano sfărâmat
200 g cașcaval

Preparare

Se prepară aluatul. Se unge o formă pentru pizza. Ardeii se taie în două, se curăță și se taie cuburi. Prazul se taie rondele. Ardeii murați se taie marunt. Broccoli sau conopida se desface în bucați, iar tulpina se taie felii.
Usturoiul se zdrobește și se amestecă cu "Pastă tomate Sultan 70g" și cu roșiile. Cuptorul se încălzește la 220°C.
Din aluat se întinde o foaie de mărimea formei de pizza, se așează în aceasta și se unge cu pasta de tomate. Se așează legumele uniform peste pasta de tomate, se condimentează cu sare, piper, boia și oregano și se presară cu cașcaval. Se coace în cuptor circa 20 de minute.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
165Kcal
Grăsimi
6.9g
Proteine
7.9g
Fibre
1g
Zahăr
1g

Alte reţete

Ardei umpluţi
5
25m
120m
Chifteluțe cu sos de roșii
4
30m
20m
Chifteluțe de pește cu sos de ciuperci
4
60m
60m
Ciorbă de fasole boabe
4
20m
120m
Ciorbă de perișoare
10
25m
50m
Ciorbă țărănească de pasăre
2
20m
120m
Lasagna cu carne și ciuperci
4
50m
45m
Ostropel de pui
4
20m
60m
Paste cu sos de tomate
4
30m
15m
Nou!
Penne cu usturoi şi sos de roşii
5
30m
15m
Pizza țărănească
5
20m
40m
Nou!
Spaghete cu sos
5
15m
60m
Varză proaspătă călită de post
4
20m
80m
Nou!
Vinete cu piept de pui
4
25m
120m
Pizza Quattro Stagioni
4
40m
45m