Meniu
1 aluat
1 lingură ulei
câte un ardei roșu, galben, verde
100 g praz
4 ardei iuți murați
300 g broccoli (sau conopidă)
1 cățel de usturoi
100 g "Pastă tomate Sultan 3.3Kg"
200 g roșii în bulion (conservă)
piper măcinat proaspăt
boia de ardei dulce
oregano sfărâmat
200 g cașcaval
Se prepară aluatul. Se unge o formă pentru pizza. Ardeii se taie în două, se curăță și se taie cuburi. Prazul se taie rondele. Ardeii murați se taie marunt. Broccoli sau conopida se desface în bucați, iar tulpina se taie felii.
Usturoiul se zdrobește și se amestecă cu "Pastă tomate Sultan 3.3Kg" și cu roșiile. Cuptorul se încălzește la 220°C.
Din aluat se întinde o foaie de mărimea formei de pizza, se așează în aceasta și se unge cu pasta de tomate. Se așează legumele uniform peste pasta de tomate, se condimentează cu sare, piper, boia și oregano și se presară cu cașcaval. Se coace în cuptor circa 20 de minute.