Ardei umpluţi

Ingrediente

400 gr carne tocată pui
300 gr orez
2 buc ceapă
2 linguri de "Pastă tomate Sultan 720g",
sare,
piper,
1 lingură boia,
delikat
frunze țelină
100 ml ulei
20 buc ardei grași
3-4 roșii

Preparare

Ceapa se taie mărunt și se călește cu 100 ml ulei cu 1 lingură boia și se lasă pe foc cât să se omogenizeze. Orezul se adaugă la carnea tocată împreună cu ceapa călită. Adăugăm sare, piper măcinat, delikat și amestecăm totul bine. Se condimentează. Ardeii ii tăiem roată la capătul cu codița și scoatem semințele. Spălăm ardeii și ii umplem cu umplutura de carne. Tăiem câteva roșii rondele și pe fiecare ardei vom pune capac o felie de roșie. În oala în care urmează să punem la fiert ardeii așezăm bucățile de ardei rămași de la decupat și 3-4 frunze de țelină, peste așezăm ardeii umpluți, mai punem resturile de roșii dacă au mai rămas, punem cam 1 linguriță sare, 2 linguri de "Pastă tomate Sultan 720g" , câteva boabe de piper și apă cât să acopere ardeii. Deasupra lor așezăm o farfurie mică, acoperim apoi cu un capac și le dăm la fiert la foc mic.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
350Kcal
Grăsimi
6g
Proteine
7g
Fibre
1.2g
Zahăr
1.7g

Alte reţete

Nou!
Penne cu usturoi şi sos de roşii
5
30m
15m
Nou!
Spaghete cu sos
5
15m
60m
Pizza cu legume
4
20m
20m
Pizza țărănească
5
20m
40m
Nou!
Vinete cu piept de pui
4
25m
120m
Chifteluțe cu sos de roșii
4
30m
20m
Paste cu sos de tomate
4
30m
15m
Chifteluțe de pește cu sos de ciuperci
4
60m
60m
Lasagna cu carne și ciuperci
4
50m
45m
Ciorbă țărănească de pasăre
2
20m
120m
Ciorbă de perișoare
10
25m
50m
Ciorbă de fasole boabe
4
20m
120m
Ostropel de pui
4
20m
60m
Varză proaspătă călită de post
4
20m
80m
Pizza Quattro Stagioni
4
40m
45m