Supă de ceapă

4
20m
30m
Supă de ceapă

Ingrediente

1 lingură unt ,
1 lingură făină,
2 cepe,
1 linguriță zahăr,
1 lingură "Bulion Sultan 310g",
500 ml SUPĂ DE PUI SAU VITĂ

Preparare

Se prăjește în unt ceapa tăiată solzișori până ce se îngălbenește, se adaugă făina, se mai prăjește puțin și se stinge cu zeama de carne, amestecând să nu se formeze cocoloașe. Se adaugă sarea, zahărul și "Bulion Sultan 310g" și se lasă să fiarbă 10 minute. Apoi se adaugă oțetul sau zeama de lămâie și se lasă să scadă, ca să nu fie nici prea gros, nici prea subțire. 

Informații nutriționale (100g)
Calorii
98Kcal
Grăsimi
10.1g
Proteine
3.2g
Fibre
0.7g

Alte reţete

Pizza Quattro Formaggi
4
10m
20m
Friptură de vită marinată în pastă de tomate
4
80m
30m
Sos de ciuperci
2
15m
20m
Sarmale din piept de pui
4
60m
120m
Mâncare de cartofi cu pui la cuptor
4
30m
30m