Lasagna cu carne și ciuperci

Ingrediente

400 g carne tocată
1 cutie ciuperci
1 lingură "Pastă tomate Sultan 720g"
1 rolă cașcaval mic
1 lingură făină
1,2 linguri unt
2 pahare lapte

Preparare

Se topește untul, se pune făina și un cubuleț de brânză topită cu smântână, apoi se adaugă laptele. În pasta de tomate se pune carnea tocată, la foc mic, cu ciuperci, piper, sare și se fierbe jumătate de oră. Se rade cașcaval. Se fierb un pic foile de lasagna. Se unge fundul de vas yenna cu unt și se pune un strat de foi plus 1 strat carne, 1 strat cașcaval și se termina cu strat de carne. Se dau la cuptor 30-45 minute la foc potrivit.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
248Kcal
Grăsimi
9.8g
Grăsimi saturate
5g
Proteine
18g
Fibre
3g
Zahăr
6g

Alte reţete

Ardei umpluţi
5
25m
120m
Chifteluțe cu sos de roșii
4
30m
20m
Chifteluțe de pește cu sos de ciuperci
4
60m
60m
Ciorbă de fasole boabe
4
20m
120m
Ciorbă de perișoare
10
25m
50m
Ciorbă țărănească de pasăre
2
20m
120m
Ostropel de pui
4
20m
60m
Paste cu sos de tomate
4
30m
15m
Nou!
Penne cu usturoi şi sos de roşii
5
30m
15m
Pizza cu legume
4
20m
20m
Pizza țărănească
5
20m
40m
Nou!
Spaghete cu sos
5
15m
60m
Varză proaspătă călită de post
4
20m
80m
Nou!
Vinete cu piept de pui
4
25m
120m
Pizza Quattro Stagioni
4
40m
45m