Salată mexicană

Ingrediente

1 cană orez cu bobul lung
1 borcan mazăre
1 cutie porumb
1 borcan "Gogoșari Sultan 720g"
câteva bucațele de "Gogoșari Sultan 720g"
3-4 morcovi
o ceapă
o legătură pătrunjel
o cană maioneză.
Opțional, un piept de pui fiert

Preparare

Se fierbe orezul, și se lasă să se răcească. Se prepară maioneza, sau se folosește una gata preparată, din comerț. Morcovii se curață și se dau pe răzătoarea mare. Ceapa se taie marunt, la fel și pătrunjelul. După ce s-a răcit orezul, se amestecă cu celelalte ingrediente. Se servește după 2-3 ore.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
320Kcal
Grăsimi
14g
Proteine
20g
Fibre
10g

Alte reţete

Salată de boeuf
4
60m
60m
Nou!
Salată de cartofi cu castraveți și maioneză
2
30m
50m
Salată de ciuperci cu murături
4
30m
10m
Salată de peşte
2
30m