Ciorbă țărănească de pasăre

Ingrediente

1 pui mijlociu,
1 buc. morcov,
1 buc. rădăcină pătrunjel,
1 buc. țelină,
1 buc. ceapă,
2 buc. cartofi,
1 buc. ardei gras,
150 gr. mazăre boabe,
10-15 păstăi de fasole,
2 linguri "Pastă tomate Sultan 190g",
leuștean,
2 l apă

Preparare

Pasărea curățată și spălată se taie în bucăți și se pune la fiert într-o oală cu apă rece și puțină sare. După ce a dat în clocot se adună spuma și se fierbe în continuare la foc domol. Se adaugă apoi ceapa tăiată marunt. Zarzavaturile se curăță, se spală, se taie fideluță sau cuburi și se călesc în ulei. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă zarzavaturile călite, mazărea, fasolea verde tăiată în bucăți și cartofii curățați și tăiați cuburi. Se lasă să dea câteva clocote și se adaugă pastă tomate diluată în puțină apă călduță. Când totul este fiert se potrivește de sare și se mai dă un clocot. Se ia vasul de pe foc și se adaugă leușteanul tăiat mărunt.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
220Kcal
Grăsimi
1.9g
Grăsimi saturate
8.6g
Proteine
8.6g
Fibre
1.9g
Zahăr
0.9g

Alte reţete

Ardei umpluţi
5
25m
120m
Chifteluțe cu sos de roșii
4
30m
20m
Chifteluțe de pește cu sos de ciuperci
4
60m
60m
Ciorbă de fasole boabe
4
20m
120m
Ciorbă de perișoare
10
25m
50m
Lasagna cu carne și ciuperci
4
50m
45m
Ostropel de pui
4
20m
60m
Paste cu sos de tomate
4
30m
15m
Nou!
Penne cu usturoi şi sos de roşii
5
30m
15m
Pizza cu legume
4
20m
20m
Pizza țărănească
5
20m
40m
Nou!
Spaghete cu sos
5
15m
60m
Varză proaspătă călită de post
4
20m
80m
Nou!
Vinete cu piept de pui
4
25m
120m
Pizza Quattro Stagioni
4
40m
45m
Sarmale din piept de pui
4
60m
120m