Meniu
1 pui mijlociu,
1 buc. morcov,
1 buc. rădăcină pătrunjel,
1 buc. țelină,
1 buc. ceapă,
2 buc. cartofi,
1 buc. ardei gras,
150 gr. mazăre boabe,
10-15 păstăi de fasole,
2 linguri "Pastă tomate Sultan 580g",
leuștean,
2 l apă
Pasărea curățată și spălată se taie în bucăți și se pune la fiert într-o oală cu apă rece și puțină sare. După ce a dat în clocot se adună spuma și se fierbe în continuare la foc domol. Se adaugă apoi ceapa tăiată marunt. Zarzavaturile se curăță, se spală, se taie fideluță sau cuburi și se călesc în ulei. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă zarzavaturile călite, mazărea, fasolea verde tăiată în bucăți și cartofii curățați și tăiați cuburi. Se lasă să dea câteva clocote și se adaugă pastă tomate diluată în puțină apă călduță. Când totul este fiert se potrivește de sare și se mai dă un clocot. Se ia vasul de pe foc și se adaugă leușteanul tăiat mărunt.