Meniu
4 pulpe mari de pui
1 lingură rasă boia de ardei dulce
1 lingură de făină
2 linguri de ulei
1 pahar de vin alb
1 cană supă de pui
5 căței de usturoi
1 ceapă mare
2 ardei grași
2 roșii decojite, tăiate felii
1 lingură "Pastă tomate Sultan 155g"
2 foi de dafin
sare și piper
pătrunjel tocat pentru servire
Spălați pulpele de pui. Tăiați ceapa peștișori, ardeiul gras julienne. Tocați usturoiul. Încingeți uleiul într-o cratiță încăpătoare și rumeniți bucățile de pui pe toate părțile. După ce carnea s-a rumenit adăugați în cratiță ceapa, usturoiul, ardeiul gras și lăsați-le să-și elibereze aroma. Adăugați boiaua și o lingura de făină, amestecați-le cu restul ingredientelor și lăsați-le să se rumenească. Adăugați foile de dafin și roșiile tăiate cubulețe sau felii mari. Stingeți totul cu vinul și "Pastă tomate Sultan 155g" diluată în supa de pui. Acoperiți crațița și lăsați mâncarea să fiarbă la foc mediu timp de 30-40 de minute până când carnea s-a făcut și sosul s-a legat. Sărați și piperați după gust.