Penne cu usturoi şi sos de roşii

Ingrediente

400 g PENNE
500 g pasta tomate Sultan
100 g ceapă tocată mărunt
2 căței usturoi tocați mărunt
4 linguri ulei de măsline
2 ardei gras roșu

Preparare

Etapa 1: Tăiați ardeiul în jumatate, îndepărtați semințele și tăiați în fâșii subțiri.

Etapa 2: Încingeți uleiul într-o tigaie, adăugați usturoi și piper, 1 minut, apoi adăugați ceapa, și sotați vreo 4 minute, amestecați, adaugați "Pastă tomate Sultan 155g", ardeii, sarea, se amestecă și se mai lasă la foc mic vreo 10 minute.

Etapa 3: Într-o oală mare se fierb pastele în apa sărată, conform timpului de pe ambalaj. Scurgeți și adăugați peste sos în tigaie, se amestecă ușor, se lasă cam două minute, condimentați cu piper și serviți imediat.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
381Kcal
Grăsimi
16g
Grăsimi saturate
22g
Proteine
13.5g
Fibre
22g
Zahăr
5.7g

Alte reţete

Nou!
Spaghete cu sos
5
15m
60m
Pizza cu legume
4
20m
20m
Pizza țărănească
5
20m
40m
Ardei umpluţi
5
25m
120m
Nou!
Vinete cu piept de pui
4
25m
120m
Chifteluțe cu sos de roșii
4
30m
20m
Paste cu sos de tomate
4
30m
15m
Chifteluțe de pește cu sos de ciuperci
4
60m
60m
Lasagna cu carne și ciuperci
4
50m
45m
Ciorbă țărănească de pasăre
2
20m
120m
Ciorbă de perișoare
10
25m
50m
Ciorbă de fasole boabe
4
20m
120m
Ostropel de pui
4
20m
60m
Varză proaspătă călită de post
4
20m
80m