Meniu
300-400g
Antricot de vită,
300g spaghete
2 linguri ulei,
100g ciuperci,
o ceapa mică,
3-4 căței de usturoi.,
roșii, oregano,
1 linguriță "Pastă tomate Sultan 720g",
50 ml vin alb,
50 g măsline tăiate rondele,
sare, piper, patrunjel verde
PREPARARE:
Etapa 1: Se taie carnea cubulețe, ciupercile se taie felii, iar ceapa și usturoiul se toacă mărunt
Etapa 2: Încingeți uleiul intr-o tigaie, adăugați legumele tăiate, și se lasă să se călească ușor. Se condimentează, se stinge cu vin alb îndoit cu apă și se fierbe până când se înmoaie carnea 40-50 min.
Etapa 3: Într-o oală mare se fierb spaghetele în apă cu un praf de sare, atât cât este indicat pe pachet. Se trec apoi printr-un jet de apă rece și se lasă la scurs. "Pastă tomate Sultan 720g" și roșiile curățate de coajă, taiate cubulețe, se adaugă la carnea înăbușită, se lasă în continuare la foc mic până ce sosul scade și se îngroașă. Se potrivește la gust cu sare și piper apoi se adaugă spaghetele fierte și măslinele. Se amestecă ușor și se aromează cu oregano și pătrunjel verde.