Spaghete cu sos

Ingrediente

300-400g
Antricot de vită,
300g spaghete
2 linguri ulei,
100g ciuperci,
o ceapa mică,
3-4 căței de usturoi.,
roșii, oregano,
1 linguriță "Pastă tomate Sultan 580g",
50 ml vin alb,  
50 g măsline tăiate rondele,
sare, piper, patrunjel verde

Preparare

PREPARARE:
Etapa 1: Se taie carnea cubulețe, ciupercile se taie felii, iar ceapa și usturoiul se toacă mărunt

Etapa 2: Încingeți uleiul intr-o tigaie, adăugați legumele tăiate, și se lasă să se călească ușor. Se condimentează, se stinge cu vin alb îndoit cu apă și se fierbe până când se înmoaie carnea 40-50 min.

Etapa 3: Într-o oală mare se fierb spaghetele în apă cu un praf de sare, atât cât este indicat pe pachet. Se trec apoi printr-un jet de apă rece și se lasă la scurs. "Pastă tomate Sultan 580g" și roșiile curățate de coajă, taiate cubulețe, se adaugă la carnea înăbușită, se lasă în continuare la foc mic până ce sosul scade și se îngroașă. Se potrivește la gust cu sare și piper apoi se adaugă spaghetele fierte și măslinele. Se amestecă ușor și se aromează cu oregano și pătrunjel verde.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
270.3Kcal
Grăsimi
2.94g
Proteine
1.2g

Alte reţete

Chifteluțe cu sos de roșii
4
30m
20m
Nou!
Penne cu usturoi şi sos de roşii
5
30m
15m
Pizza cu legume
4
20m
20m
Pizza țărănească
5
20m
40m
Ardei umpluţi
5
25m
120m
Nou!
Vinete cu piept de pui
4
25m
120m
Paste cu sos de tomate
4
30m
15m
Chifteluțe de pește cu sos de ciuperci
4
60m
60m
Lasagna cu carne și ciuperci
4
50m
45m
Ciorbă țărănească de pasăre
2
20m
120m
Ciorbă de perișoare
10
25m
50m
Ciorbă de fasole boabe
4
20m
120m
Ostropel de pui
4
20m
60m
Varză proaspătă călită de post
4
20m
80m
Pizza Quattro Stagioni
4
40m
45m