Din respect pentru voi!

Calitate, continuitate, loialitate, notorietate, succes

Conceptul Sultan “Din respect pentru voi!” reprezintă în viziunea consumatorului român, siguranța calității, life-style sănătos, continuitate și tradiție pe piața din Romania.
Primii pași ai brandului Sultan în România s-au concretizat odată cu începerea activității firmei Sahprod Meteor în anul 2001.
Membră a grupului de firme Dosso Dossi-Turcia, societatea este amplasată în Filipeștii de Pădure, Prahova, având ca activitate principală, producerea de pastă de tomate și ketchup. Locația are o suprafață de 3850mp și dispune de o linie de producție pastă de tomate și o linie de producție ketchup.

De-a lungul acestor mulți ani, calitatea produselor Sultan a fost purtătorul nostru de cuvânt, caștigând un loc favorit în mintea și inima consumatorilor. Principala noastră preocupare este menținerea acestei calități superioare, în pofida tuturor provocărilor și presiunilor pieței.
Societatea dispune de tehnologii și instalații moderne de producție - 2 linii de fabricație pentru pasta de tomate, 1 linie de fabricație pentru ketchup, iar de-a lungul timpului s-au alocat investiții pentru reamenajarea locației de producție și depozitare în conformitate cu cerințele standardelor ISO_HACCP.

Începănd cu anul 2010, S.C SAHPROD METEOR S.R.L. a obținut certificarea Sistemului de management al Calității ISO 9001:2008 și Sistemului de Management al Siguranței Alimentului ISO 22000:2005.
Prevederile standardului de calitate ISO 9001:2008 urmăresc satisfacerea cerințelor clienților, partenerilor de afaceri și a cerințelor legale, creșterea satisfacției clienților, îmbunătățirea continuă a calității produselor. Implementarea standardului pentru siguranța alimentelor ISO 22000:2005 are scopul de a furniza produse sigure pentru consum, în concordanță cu principiile HACCP, cu legislația sanitar-veterinară în vigoare și cu respectarea propriilor politici de siguranță a alimentelor.

SAHPROD METEOR S.R.L. are ca principal obiectiv menținerea acreditărilor prin recertificari periodice, îmbunătățind permanent sistemul interoperațional intern prin respectarea prevederilor din cele două standarde.
Sahprod Meteor iși menține și consolidează renumele de furnizor important pe piața FMCG din România, acoperind marea majoritate a canalelor de distribuție dezvoltate pe piața europeană. Astfel printre clienții noștri se numără atât distribuitori tradiționali, cât și retaileri internaționali. Extinderea distribuției, precum și cererea crescândă a pieței au determinat necesitatea dezvoltării unei baze logistice adecvate. 

Astfel, am dezvoltat un sistem performant pentru a facilita transportul produselor noastre catre parteneri, într-un timp optim.
Toate aceste premise au condus la consolidarea poziției de lider pe piața de tomate din România.
Mulțumim pe acestă cale partenerilor noștri pentru încrederea acordată colaborării nostre, cât și consumatorilor loiali brand-ului Sultan.