Din respect pentru voi!

Calitate, continuitate, loialitate, notorietate, succes

Conceptul Sultan “Din respect pentru voi!” reprezintă în viziunea consumatorului român, siguranța calității, life-style sănătos, continuitate și tradiție pe piața din Romania.
Primii pași ai brandului Sultan în România s-au concretizat odată cu începerea activității firmei Sahprod Meteor în anul 2001.
Membră a holding-ului Dosso Dossi-Turcia, societatea este amplasată în Floresti, Prahova,intr-o noua locatie, având ca activitate principală, producerea de pastă de tomate si produse derivate din rosii,  ketchup si alte sosuri.

De peste douazeci de ani, calitatea produselor Sultan este purtătorul nostru de cuvânt, caștigând un loc favorit în mintea și inima consumatorilor romani. Principala noastră preocupare este menținerea calități superioare, în pofida tuturor provocărilor și presiunilor pieței.
Societatea dispune de tehnologii și instalații moderne de producție - 2 linii de fabricație pentru pasta de tomate, 1 linie de fabricație pentru ketchup, iar de-a lungul timpului s-au alocat investiții pentru reamenajarea locației de producție și depozitare în conformitate cu cerințele standardelor ISO_HACCP.

Începănd cu anul 2010, S.C SAHPROD METEOR S.R.L. a obținut certificarea Sistemului de management al Calității ISO 9001:2015 și Sistemului de Management al Siguranței Alimentului ISO 22000:2018.
Prevederile standardului de calitate ISO 9001:2015 urmăresc satisfacerea cerințelor clienților, partenerilor de afaceri și a cerințelor legale, creșterea satisfacției clienților, îmbunătățirea continuă a calității produselor. Implementarea standardului pentru siguranța alimentelor ISO 22000:2018 are scopul de a furniza produse sigure pentru consum, în concordanță cu principiile HACCP, cu legislația sanitar-veterinară în vigoare și cu respectarea propriilor politici de siguranță a alimentelor.

Sahprod Meteor iși menține și consolidează renumele de furnizor important pe piața FMCG din România, acoperind marea majoritate a canalelor de distribuție dezvoltate pe piața europeană. Astfel printre clienții noștri se numără atât distribuitori tradiționali, cât și marii retaileri internaționali. Extinderea distribuției, precum și cererea crescândă a pieței au determinat necesitatea dezvoltării unei baze logistice adecvate,dezvoltand un system logistic modern pentru a facilita transportul produselor noastre catre toti partenerii din tara, într-un timp optim.


Toate aceste premise au condus la consolidarea poziției de lider pe piața in categoria produselor din rosii.
Mulțumim  partenerilor noștri pentru încrederea acordată colaborării noastre, precum și consumatorilor loiali ai brand-ului Sultan.