Pizza Quattro Formaggi

Ingrediente

150 g mozzarella,
150 g cașcaval,
150 g parmezan,
150 g brânză cu mucegai,
50 g "Ketchup dulce Sultan 750g",
3 linguri ulei de măsline,
1 lingurița oregano

Preparare

Se prepară aluatul din faină, 25 gr. drojdie de bere, 6 linguri de ulei de măsline extravirgin, sare; Se înțeapă blatul de pizza pe alocuri, se unge cu "Ketchup dulce Sultan 750g", se presară puțină sare, apoi se pun brânzeturile taiate în felii, se stropesc ingredientele cu ulei de masline, apoi se introduce tava în cuptorul încins la temperatura de 230°C , timp de 10-20 minute.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
325Kcal
Grăsimi
17g
Grăsimi saturate
15g
Proteine
15.1g
Fibre
2.5g

Alte reţete

Friptură de vită marinată în pastă de tomate
4
80m
30m
Mâncare de cartofi cu pui la cuptor
4
30m
30m
Sarmale din piept de pui
4
60m
120m
Sos de ciuperci
2
15m
20m
Supă de ceapă
4
20m
30m
Pizza Quattro Stagioni
4
40m
45m
Pizza Capricciosa
4
30m
40m
Pizza Margherita
4
30m
20m
Pizza țărănească
5
20m
40m