Vinete cu piept de pui

Ingrediente

600 g piept pui,
4 vinete mari,
6 roșii,
5-6 cepe,
câteva boabe de piper,
2 foi de dafin,
3 linguri de "Pastă tomate Sultan 580g",
1 lingură ulei,
1 lingură unt,

sare

Preparare

Se taie pieptul de pui bucăți și se înăbușe împreună cu 1 lingură ulei ,1 lingură unt și ceapa tocată mărunt până ce carnea este pătrunsă. Vinetele se curăță în patru fâșii, se taie în sferturi, se țin câteva minute cu sare, se stoarce zeama și se înăbușe bine. Se pun în mâncare și când sunt fierte se adaugă "Pastă tomate Sultan 580g", diluată în puțină apă, usturoiul tocat mărunt, frunze de țelină și pătrunjel tocat. Se potrivește de sare și se dă la cuptor să scadă. Se servește cu smântână.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
180Kcal
Grăsimi
2.5g
Grăsimi saturate
0.3g
Proteine
8.6g
Fibre
1.6g
Zahăr
0.6g

Alte reţete

Ardei umpluţi
5
25m
120m
Chifteluțe cu sos de roșii
4
30m
20m
Chifteluțe de pește cu sos de ciuperci
4
60m
60m
Ciorbă de fasole boabe
4
20m
120m
Ciorbă de perișoare
10
25m
50m
Ciorbă țărănească de pasăre
2
20m
120m
Lasagna cu carne și ciuperci
4
50m
45m
Ostropel de pui
4
20m
60m
Paste cu sos de tomate
4
30m
15m
Nou!
Penne cu usturoi şi sos de roşii
5
30m
15m
Pizza cu legume
4
20m
20m
Pizza țărănească
5
20m
40m
Nou!
Spaghete cu sos
5
15m
60m
Varză proaspătă călită de post
4
20m
80m
Pizza Quattro Stagioni
4
40m
45m